Sivut

keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Treenin puutetta..

Edellisen postauksen jälkeen ei ole paljoa tapahtunut treenirintamalla, parit ilmasutreenit ollaan tehty vanhalla mallilla.

Heti viime postauksen jälkeen pidettiin ilmasutreenit ja laiska omistaja ei jaksanut availla solmuun mennyttä liinaa, johon oli muodostunut isohkoja silmukoita. Sopivasti satuin sitten koiraa lähettäessä astua silmukkaan ja kun Aikku lähti maalimiehelle niin se veti multa jalat alta. Tuolta toukokuun puolesta välistä lähtien oon siis ollut enemmän tai vähemmän selkävikainen ja treenaaminen on jäänyt sen takia vähäiseksi. Yhdet onnistuneet ilmaisutreenit tehty hirveässä helteessä. Aikku onnistui myös hankkimaan toukokuun lopulla hirmuisen suolistotulehduksen ollen tiputuksessa asti ja senkin takia ollaan otettu kevyesti. Kun vihdoin oltais oltu treenivalmiita taas niin tytöllä alko kolmannet juoksut (1.6.) ja kentälle ei oo tietty ollu asiaa....

Nyt tässä parina päivänä oon tehnyt pientä seuraamistreeniä. Aattelin koittaa, mitä tapahtuu kaukopalkan ja alusta alkamisen kanssa tuolle seuraamiselle. Katsotaan mitä tästä tulee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti