Sivut

maanantai 9. toukokuuta 2011

Äitienpäivä treeniä

Äitienpäivänäkin tuli tosiaan treenattua, eihän sitä sovi vapaapäiviä viettää :)

Käveltiin Aikun kanssa ensin tunnin lenkki metsässä ja uimassakin käytiin sillä reissulla, joten hieman epäilytti tuleeko treenaamisesta mitään. Aiemminhan Aikun kanssa on ollut hieman sitä ongelmaa, että väsyneenä ei huvita. Nyt virtaa oli taas kuin pienessä koiralaumassa.

Aloitettiin treenit rullailmaisutreeneillä, koska ne on tavallaan nyt ne oleellisimmat. Tällä kertaa vauhtia riitti, vaikka jotain omituisia kaaria yms. tuli suorille linjoille. Liekkö tuo nyt niin vaarallista...Näytölle lähtö oli taas hieman laimeaa verrattuna rullanhakuun, mutta parempaa kuitenkin kuin ennen. Maalimieskin sanoi, että rullaa hakiessaan Aikku jo vähän odotteli niitä palkkoja eli jotain on mennyt tytölle päähän. Ilon aihetta antoi myös se, että tällä kertaa Aino toi rullan vauhdikkaasti minulle eikä tiputellut sitä pitkin matkaa! Eli siinäkin on edistytty ja pienet aivot on alkaneet ymmärtää, että rulla ois tarkotus tuoda ihan käteen asti.

Lyhyt seuraamistreenikin tehtiin ja siinä käden liike oli taas vähän vissiin hakusessa, mutta katsellaan....Myös pieleen mennyt paikallaanolotreenikin saatiin taas aikaiseksi. Koitin, mitä tapahtuu välipalkkauksella ja se ei ainakaan toiminut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti