Sivut

lauantai 7. toukokuuta 2011

Taantumaa...

Tällä viikolla on tehty kaksi treeniä ja vielä huomenna jos saataisiin yksi aikaiseksi.

Tiistaina tehtiin paikallaoloa, joka meni aikalailla penkin alle. Vaadin liikaa ja hommahan kusi siihen. Aikku kesti kuitenkin hienosti paikallaan sen, kun treenikaveri tuli autosta ja touhusi siinä vähän omiaan. Olisi pitänyt palkata siitä eikä enää tuoda siihen kestoa. Seuraamistreeniä tehtiin hieman ja luulin sen menneen hyvin, mutta myöhemmin viikolla tulleen palautteen perusteella en enää ole varma...Luoksetulotreeniä tehtiin myös, paikalleen jääminen tuotti hieman tuskaa osassa harjoituksia, mutta totutusti Ainon luoksetulo on vauhdin hurmaa.

Rullailmaisua ajatellen oon tehnyt nyt jonkun verran treeniä, jossa heitän kaikki rullat kerralla muutaman metrin päähän ja pyydän Ainoa tuomaan ne yksitellen. En tiedä, onko se oikeasti järkevää. Tavoitteena ja ideana mulla tossa treenissä on kuitenkin se, että saan totutettua Ainon kantamaan niitä rullia ja tuomaan niitä mulle ihan käteen asti. Ainollahan on paha tapa (ihan missä tahansa noutojutuissa) tiputtaa noutoesine mun eteen tai välillä jopa matkalle...Onhan tuosta treenistä myös nenän käytöllistä hyötyä, kun Aino joutuu rullat aina paikallistamaan.

Loppuun tehtiin vielä rullailmasutreeni samalla kaavalla kuin aikaisemminkin. Etäisyyttä maalimieheen oli n. 15-20m. Aino lähtee hienosti hakemaan rullaa ja tuokin sen suht OK takasin (mitä nyt tosiaan tipauttelee sitä välillä, mutta käskystä osaa sen poimia), mutta vieläkin näytölle lähteminen tekee vaikeaa. Aino lähtee varovasti ja lähestyessään maalimiestä alkaa sitten vauhtia löytyä. En tiedä, pitäisikö maalimiehellä olla sitten vielä jotain superherkumpaa siellä....

Torstaina käytiin sitten rotikkatreeneissä, missä kaikki olikin sitten pielessä. Aino aurasi ja oli väljä eikä virettäkään oikein ollut. Väljyyteen ja auraukseen syy löytyi mun käden väärästä asennosta (TAAS!), kun kyynärpää on ulkona niin Aino auraa. Lisäksi taas helpotettiin kriteereitä. Mua alkaa tällä hetkellä nyt oikeesti turhauttamaan aivan sairaasti se, että me ei edetä vaikka mä kuinka teen parhaani. Jos parhaan tekeminen ei riitä, ni onko tässä mitään järkeä? Lopetettiin treeni luoksetuloharjotukseen, vauhtia riitti taas.

Omien treenien jälkeen lähdin vielä katsomaan kun osaavammat teki esineruudun. Oltais kuulema Aikunkin kanssa voitu tehdä, mutta en viitsinyt kun treenit meni niin päin prinkkalaa ja päivällä oltiin tehty metsäjälki. Metsäjälki meni muuten varsin mainiosti ja luulen, että tuosta saadaan aika nopeasti tehokas jälkikoira. Kepit löytyi taas kaikki, vaikka syksyllä ollaan tehty viimeksi jälki ja nyt Aino meni ekaa kertaa jonkun muun tallaamaa jälkeä eli vierasta hajua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti