Sivut

sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Päivityksiä...vol 1.

On vähän jäänyt nää päivittämiset viime aikoina, mutta josko sitä jotain ainaki muistais?

Muistelisin, että tiistaina 12. päivä käytiin kaverin ja hänen huskynsa kanssa tekemässä kisanomaista treeniä. Alotettiin paikallaanolosta, joka sujui hyvin siitäkin huolimatta, että treenikaveri nousi ja käveli hieman ympäriinsä.

Liikkeestä maahanmeno oli hieman hidas, mutta se nyt ei varmasti ole mikään ihme kun ekaa kertaa tehtiin kisanomaisesti.

Seuraamisen kanssa oli hieman ongelmia "löysyyden" kanssa kun palkat oli piilossa, virettä alkoi löytyä sitten muutaman harjoituksen kanssa kun otettiin hieman leikin avulla vireennostoa. Täyskäännökset tuottaa ongelmia, mutta eipä niitä oo treenattukaan.

Jotain muutakin tehtiin, mutta enhän mä nyt enää muista...

Torstaina 14.pv käytiin rotikkatreeneissä, lähinnä seuraamista imuttamalla. Homma sujui totuttuun tapaan. Otettiin myös yksi luoksetulo pitkällä matkalla ja totutusti Aikku suoritti sen vauhdikkaasti :)


Lauantai 16. päivä oli sitten se tuomionpäivä, josta paljon oon kirjotellut eli möllitoko. Pisteitä en nyt enää muista liikekohtaisesti kuin osan, mutta kokonaispisteet oli 111/160 ja kakkostulos siis. Mentiin kisapaikalle ajoissa ja Aikku oli tosi rauhaton koko odotusajan ja aattelin, että hommasta tulee ihan katastrofi. Etenkin kun tajusin ettei olla luoksepäästävyyttä treenattu yhtään. Kisaajia oli yhteensä yhdeksän ja paikkamakuu tehtiin kahdessa erässä.

Homma aloitettiin ensin juoksujen tarkastukselle, josta meidän ohjattiin paikallemme odottelemaan luoksepäästävyyttä. Tässä vaiheessa oli "tosi kiva" huomata, että samalla paikalla aiemmin ollut koirakko oli viljellyt nameja ympäriinsä, joista Aikku oli tietysti hyvinkin kiinnostunut. Koska nameja sai käyttää niin otin varman päälle ja syötin Ainoa toisella kädellä samalla kun kättelen tuomaria toisella luoksepäästävyydessä.

Paikallaanmakuussa jouduin antamaan tuplakäskyn maahanmenoon ja samalla kun lähdin Ainon viereltä nousi Ainolta kyynärät pois maasta. Yritin vielä sieltä kauempaa viittoa Ainoa maahan, mutta tilanne oli turhan jännä ja Aino nousi. Kävin palauttamassa Ainon paikalleen ja jäin itse hieman lähemmäs seisomaan, loppuosuus (n.1,5min) meni sitten tosi hienosti. Muistelisin, että saatiin liikkeestä 7 pistettä.

Seuraaminen kytkettynä sujui tosi hienosti ja saatiin liikkeestä täysikymppi. Tarvii kuitenkin myöntää, että mulla oli lihapulla kädessä, joka varmasti edes autti hyvää suoritusta. Aino teki kuitenkin tarkasti, iloisesti ja hyvällä vireellä. Jäävät liikkeet meni odotettua huonommin. Maahanmenossa jouduin antamaan tuplakäskyt maahanmenoon ja sivulletuloon. Liikkeestä seisomisen sössin itse kokonaan kun mulla oli palkka vasemmassa kädessä ja tottakai Aikku tahto lähteä palkan mukaan eikä jäädä paikalleen. Kolmas käsky onnisti ja onhan sekin jo suoritus, että se jäi seisomaan kun ei kuitenkaan osata tätä liikettä vielä oikeastaan ollenkaan.

Luoksetulo tehtiin viimeisenä liikkeenä ja Aino jäikin tosi hienosti paikalleen istumaan. Harmi vaan, että jumitti niin hienosti paikalleen että jouduin antamaan kaksi luoksetulokäskyä ennnekuin herneet kohtasivat.

Kaiken kaikkiaan päivä oli kuitenkin tosi onnistunut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti