Sivut

torstai 31. maaliskuuta 2011

Me tehtiin se!

Rotikkatreenit takana ja mieli on hyvä, en tainnut tänään itse mokailla oikeen mitään ja se on paljon sanottu se ;)

Ihan ensimmäiseksi otin Ainon kanssa paikallaanolotreenin, kestoltaan about 3-4min ja seisoin siis treenin ajan itse Ainon vieressä. Kertaalleen yritti nousta ylös, mutta käskin takaisin ja loppuaika sitten sujui. Tuon treenaamiseen tarvii tässä vielä panostaa. Lisäksi mua vähän jännitti se, miten käy kun Ainon kanssa ottaa ensin paikallaanolon ja sen jälkeen vasta muun treenin, riittääkö vire? Ilokseni sain huomata, että Aino patoaa hyvin ja kerää siis virettä oikeastaan vaan lisää paikallaanolossa.

Seuraamistreenit meni upeasti! Oon niin ilonen, että parissa aiemmassa kirjotuksessa olleet hehkutukset ei ole olleet turhia vaan ihan oikeasti ollaan tehty läpimurto. Auraamista ei tapahtunut, vielä käden edes-takas liike tarvii olla aika nopea mutta kyllä tää tästä! Eiköhän me kesään mennessä aleta olla jo pikku hiljaa erossa siitä, että nami kättä seurattais? Se ois ainakin toiveena. Sitten siinä ois koko kesäaika kasvattaa kestoa, hioa käännöksiä ja tietty liittää nuo jäävät.

Jääviä tehtiin, Aikulla oli jostain syystä keskittyminen melkoisen kateissa ja homma meni puihin siitä syystä. Mutta aina ei voi voittaa ja noista jäävistä en oo niin huolissani muutenkaan.

Lisäksi otin nyt ihan asiakseni kysyä, mikä on oikea paikka perusasennolle, koska oon nyt todennut ettei Aino oikeen tarkasti tiedä, missä sen pitäis olla. Nyt sen tiedän ja nyt aletaan sit treenaamaan sitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti