Sivut

tiistai 29. maaliskuuta 2011

Reeniä rännässä

Eilen Aikku oli mulla mukana töissä ja pidettiinkin siellä pieni treenihetki kun hiljaista oli. Rikoin hieman sääntöjä ja möllejä ajatellen tein seuraamista ilman näkyvissä olevaa palkkaa. Kontakti pysyi ja paikkakin oli varsin hyvä, jee! Lisäksi möllejä ajatellen kokeilin pari kertaa seuraamisen yhteydessä maahanmenoja, nekin sujui mainiosti. Lisäksi tehtiin eteentulotreeniä ja perusasentoa, ei mitään erityistä sanottavaa eli ihan jees.

Oikeastaan me tehtiin perjantainakin treenit, mutta koska mä olin siinä vaiheessa juonut kuutisen shottia tequilaa ja tehtiin treeni vaan, jotta pystyin todistamaan avolle etten ole humalassa niin eipä siitä sen enempää..Mutta hyvin se meni sekin! :D

Käytiin tänään avon kanssa tekemässä treeniä ulkosalla vaihteeksi, keli oli surkea ja taivaalta satoi räntää oikein urakalla...

Ensiksi tehtiin sivulletuloja, jotka meni vähän ehkä plörinäksi. Pitäis muistaa aina aloittaa seuraamistreeneillä, koska treenihetken aluksi Aikku on niin korkealla vireellä ja innolla, että se kannattaisi hyödyntää siihen. Nyt sivulletulot oli sellaista kenguruloikkimista ja kun siitä ei saanut heti palkkaa, niin sitten tuo alkaa tarjoamaan sellaista puolikasta maahanmeno-perusasento yritystä. Muutama onnistunut kuitenkin saatiin. Aattelin siinä sitten vielä paikallaan pyörien tehdä pientä perusasennon paikan hakemista, mutta sekin meni tänään Aikulta vähän yli ymmärryksen.

Seuraavaksi tehtiin eteentuloa, mun pitäis varmaan alkaa pikkuhiljaa siirtää omia käsiä tuosta keskeltä enemmän sivulle eli vähentää käsiapuja. Homma sujui kuitenkin hyvin.

Seuraamisharjotukset olivatkin sitten päivän parasta antia! Tein yhteensä kolme pätkää eli suhteellisen vähän. Mutta nyt kun tilaa oli niin tehtiin melko pitkää pätkää, n.40-50m. Sain nostettua imutuksesta namia ylös ja pidettyäkin sitä siellä suht pitkiä aikoja ilman, että Aikku lähti tulemaan eteen. Varmaan voisi siis ajatella jonkun asteisen "läpimurron" tapahtuneen eikä Aikulla enää ole niin suurta tarvetta tulla napittamaan mua silmiin vaan uskoo, että siellä taaempanakin oleminen riittää. Avo myös väitti ettei se aurannut, toivottavasti puhui totta :D

Viimeiseksi tehtiin jääviä. Itelle miinuksia siitä, että ennakoivien käyttö taas meinaa kovasti unohtua. Miinusta itselle myös siitä, että Aikku ei ollut hihnassa. Jotenkin vaan unohdin ja se johti tietty siihen, että tuo aina liikkeiden välissä meinas vähän lähtee haahuilee...mutta toisaalta eihän niitä vielä olekaan seuraamisen yhteyteen liitetty niin pieni haahuilukaan ei sinällään ole pahasta ja toisaalta oli ihan kiva nähdä Ainon toimivan vaikka ei ehkä ollutkaan ihan 100% mukana "jutussa" kokoajan.

Ensiksi tehtiin 3xistuminen niin että palkkasin heti suoraan istumisesta (avo naksutteli). Tehtiin myös lisäksi niitä tulevia möllejä ajatellen  harjoituksia niin, että itse jatkoin matkaa jonkun verran, käännyin ja pysähdyin hetkeksi ja palasin takaisin vierellä -> palkka.

Maahanmenoa tehtiin samalla kaavalla. En tiedä johtuiko märästä kelistä vai mistä, mutta tuli useampi virhetarjonta (istumista) ja noin puolet maahanmenoistakin jäi hieman ilmaan. Kauniisti Aino kuitenkin jäi paikalleen odottamaan kun jatkoin matkaa. Ehkä niistä mölleistä ei tulekaan katastrofia...

Viimeisenä harjoiteltiin sitten vielä tietenkin seisomista. Itse kävelin takaperin, palkat oikeassa kädessä ja Aino sitten tietty tuli "perässä". Viime viikolla treeneissä sain ohjeen, että käskyn jälkeen mun tulis kunnolla "iskeä" palkka Aikun naamalle, jopa niin että se joutuu hieman perääntymään. Ihan sen takia, että se ei oppisi tulemaan yhtään eteenpäin vaan pysähtyisi tosiaan niille sijoilleen. Nyt luulen saaneeni oikeanlaista toimintaa. Tänään tehtiin hieman edistyneempää harjoitusta tosin. Käskysanasta vein nyrkissä olevan käden Ainon luokse ja ohjeistin avon laskemaan kolmeen ennen kuin naksauttaa, jonka jälkeen vasta avasin käden ja palkkasin. Eli alettiin hakea kestoa siihen seisomiseen jo :) Käsiavullahan Aikku kyllä seisoo ongelmitta.

Huomenna pidetään varmaan välipäivä ja torstainahan on sitten taas rotikoiden omat treenit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti