Sivut

torstai 24. maaliskuuta 2011

Ostetaan koordinaatiokyky!

Lunastin edellisen kirjoituksen lupaukset ja treenattiin silloin illalla vielä maahanmenoja. Homma sujui toivotunlaisesti ja semmoisen kymmenisen toistoa tehtiin, joista taisi vain kaksi mennä pylly edellä maahan. Lisäksi tehtiin pientä seuraamistreeniä, lähinnä opeteltiin sitä uutta paikkaa hyvin lyhyellä (olohuoneen mittaisella) matkalla.

Tänään olikin sitten taas rotikkatreenit. Mulla menee niin hermo itseni kanssa! Mulla ei vaan yksinkertaisesti riitä kropanhallinta ja aivojen kapasiteetti tekemään niin montaa asiaa yhtä aikaa.

Seuraaminen meni ihan OKsti, jatkettiin samalla linjalla kuin viimeksi. Otettiin tosin hieman vaikeampaa treeniä eli nyt Ainolla ei ollut palkka kokoajan saatavilla. Lisäksi tehtiin meidän ihka ensimmäinen henkilöryhmätreeni, joka meni aivan upeasti. Oon niin ylpee kyllä tosta ipanasta.

Lisäksi tehtiin jääviä. Istumista ja maahanmenon kanssa lopetetaan nyt ns. paikallaan pyörimistreenit ja aletaan treenaa niitä enemmän tuossa sivulla. Ei toki vielä seuratessa mutta muuten vaan sivulla kävellessä. Seisomistreenissäkin lopetetaan pyöriminen, mutta sitä treenaillaan tällä hetkellä vielä vahvalla käsiavulla ja niin, että itse kävelen takaperin ja Aino tulee vaan "perässä". Ennakoivia oon nyt onnistunut jotenkin ottamaan käyttöön, vieläkin ne unohtuu joka toinen kerta, mutta yritys on kova.

Tänään tuntui, että Aikku otti harvinaisen paljon häiriötä muista treenareista. Ei nyt mitään ihmeempiä ongelmia, mutta yleensä häiriö ei vaan haittaa Aikkua oikein yhtään niin sen takia pienetkin haahuilut tulee huomatuksi. Kaiken kaikkiaan taas hyvin positiivinen treeni, vielä kun itsekin oppis hallitsemaan omia tekemisiään...Nyt oonkin aatellut, että yritetään joka päivä tehdä kotona jotain pientä. Ei niinkään edes Aikun oppimisen takia vaan sen takia, että saisin omat "liikkeet" tuonne selkäytimeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti